Lisää kauppaa

Lisää kauppaa

Tälle sivulle keräämme tietoa sähköisistä markkinapaikoista, joita yritykset voivat hyödyntää. Mikäli tiedät muita kohteita toivomme, että informoisit niistä meitä. Mikäli huomaat, että jokin sivusto/osoitteisto ei toimi tai sisältää vanhentunutta teitoa kerro siitä myös. Tällä tavoin voimme yhdessä ylläpitää mahdollisimman toimivaa sivustoa.

HILMA

HILMA on työ- ja elinkeinoministeriön ylläpitämä maksuton, sähköinen ilmoituskanava, jossa hankintayksiköt ilmoittavat julkisista hankinnoistaan. Yritykset puolestaan saavat HILMAsta reaaliaikaista tietoa käynnissä olevista hankintamenettelyistä ja ennakkotietoa tulevista hankinnoista.

Kaikki ilmoitukset

Pohjois-Pohjanmaa

Ylivieskan seutu

Nivala-Haapajärven seutu

Haapaveden-Siikalatvan seutu

Raahen seutu

Muita kiinnostavia kohteita HILMA:ssa:

Rautateiden rakentamistyöt

TITAN 2

Pyhäjoelle rakennettavan ydinvoimalan pääurakoitsijana toimii Titan2. Oheisen linkin kautta pääset rekisteröitymään rekisteröitymaan alihankkijaksi. Kysyntää ja tarvetta on kaikenlaisille palveluille, rakentamiseen, kuljetuksiin, siivoukseen, muonitukseen, terveydenhoitoon jne.

Titan2, Hanhikivi

Rekisteröityminen

Fennovoima

Fennovoiman Hanhikivi- hankkeen alihankkijaksi sivut löydät oheisesta linkistä.

Hanhikivi

Liikennevirasto

Liikenneviraston kilpailutukset

Rakennusprojekteja Ruotsi ja Norja

Oheisesta linkistä löytyy tietoa, ohjeita ja mahdollisuuksia Pohjois-Ruotsin ja Pohjois-Norjan rakennus hankkeista.

Rakennushankkeet Ruotsi ja Norja

LKAB

Tuottaa teräsmalmituotteita maailmanmarkkinoille. Kaivos Ruotsissa Kiirunassa. Oheinen linkki vie heidän nettisivuilleen jossa näkyvät heidän julkaisemansa tarjouspyynnöt, otsikkotasolla. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää rekisteröitymistä. Edellyttää ruotsin kielen osaamista. Joitain tietoja myös englannin kielellä.

LKAB


   

Ota yhteyttä

Jukka Saarela
asiakkuuspäällikkö, Kestävä kasvu -hanke
040 672 4900
jukka.saarela@ylivieska.fi