Ajankohtaista

Kohti kasvua -tapahtuma 27.9. Akustiikassa

KOHTI KASVUA  27.9.2019


Tapahtuman pääpuhuja on Duudsonien perustaja Jarno Laasala.


"Kellarista maailmamme – toteutimme unelmamme verellä, sisulla ja intuitiolla"Duudsonien mastermind Jarno Laasala avaa kuinka he tekivät mahdottomasta mahdollista. He itse manageroivat itsensä pohjammaan lakeuksilta Hollywoodiin ja levittivät TV-ohjelmansa yli 150:n maahan.
Jarno avaa mitkä olivat hänelle isoimmat opit, miten kuunnella itseään ja kuinka tehdä unelmista totta."


Kohti kasvua! -tapahtuman järjestäjinä toimivat Ylivieskan Yrittäjät ry ja YTEK Yrityspalvelut, jotka ovat yhdistäneet yrittäjäseminaarin ja kaupan alan Liikkeessä!-seminaarin. Näin pystytään jatkossa tuottamaan vuosittain yhteinen isompi yrittäjyystapahtuma Ylivieskassa.


Yrittäjäjärjestön puheenjohtaja Mikko Kaarto kertoo, että tapahtuman tavoitteena on avata uusia näkökulmia yrittäjyyteen, luoda uskoa kasvuun ja tarjota uusia ajatuksia yritysten arkeen.
- Toivottavasti jokainen osallistuja saisi mukaansa ainakin yhden uuden idean. Myös yrittäjien yhteistyö on alueen kannalta tärkeää, ja sitä halutaan vahvistaa tuomalla ihmisiä yhteen, Kaarto sanoo.


Pääesiintyjän lisäksi tilaisuudessa puhuvat Kotipizzan toimitusjohtaja Tommi Tervanen ja Streamteam Nordic Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Juha Koskela. Tervanen kertoo, kuinka persoonalla voidaan vaikuttaa yrityksen menestykseen. Koskela taas puhuu rahoituksen, henkilöstöjohtamisen ja strategian merkityksestä. Ylivieskan kaupungin tervehdyksen tuo kaupunginjohtaja Maria Sorvisto.
Akustiikassa syyskuun 27. päivänä järjestettävä tapahtuma on suunnattu ennen kaikkea alueen yrityksille ja niiden työntekijöille, mutta samalla se on paikkojen riittäessä avoin muillekin kiinnostuneille.


LIPUT JÄSENILLE 15€ sis väliaikatarjoilun
(ilmottautumiset: ylivieskan.yrittajat@gmail.com)


LIPUT EI-JÄSENILLE 25€
www.lipputoimisto.fi


Aikataulu:
18:30 Ovet auki
19:00 Tilaisuuden avaus, Mikko Kaarto
19-19:10 Ylivieskan kaupunki, Maria Sorvisto
19:10-19:50 Streamteam Nordic - Juha Koskela
Keskustelua ja kahvit
20:15-21:00 Kotipizza, Tommi Tervanen
Keskustelua ja kahvit
21:30-22:20 Jarno Laasala (Duudsonit)