Ajankohtaista

Yksinyrittäjä ja mikroyrittäjä! Millaisia palvelutarpeita sinulla on?

Olemme mukana SoloENTRE ja Yrittävä kulttuuri -hankkeiden kanssa kehittämässä yritysmyönteistä kulttuuria ja yrittäjyyttä tukevia verkostoja.


Vastaa kyselyyn 30.9.2019 mennessä ja vaikuta siihen, millaisia palvelukokonaisuuksia lähdemme kehittämään.


Vastaa kyselyyn tästä


SoloENTRE ja Yrittävä kulttuuri -hanke tuottaa uusia palveluja ja verkostoja yksin- ja mikroyrittäjille
Yksinyrittäjien ja mikroyritysten kasvun ja digitalisaation hallintaan kehitetään uusia ratkaisuja marraskuussa 2018 käynnistyneessä SoloENTRE ja Yrittävä kulttuuri –hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on tukea mikroyritysten liiketoiminnan kestävää kasvua ja uudistumista. Lisäksi hankkeessa esitetään yritysverkostoja ja yrityskasvatuksen alueellista vahvistumista. Hanketta hallinnoi Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE. Hankkeen osatoteuttajia ovat Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry, Raahen seudun yrityspalvelut ja Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:n kanssa.
Mikro- ja yksinyrittäjillä on tutkitusti tarvetta ratkaisuille, joilla edistetään liiketoiminnan kasvua ja pitkäjänteistä kehittämistä. SoloENTRE-hanke kehittää ja tuotteistaa tähän tarpeeseen uusia yrityspalveluluita ja digitaalisia ratkaisuja. Yksin- ja mikroyrittäjät ovat tervetulleita mukaan kehittämään, kokeilemaan ja tuotteistamaan uusia palveluita.
Lisätietoa: TkT Kai Hänninen, 040 574 7951, kai.hanninen@oulu.fi
www.microentre.fi